Paardentram

De koetsier leid je een uur lang rond langs de bekende en minder bekende hoekjes van Brugge. Een woordje uitleg hoort daar uiteraard bij.

Kookworkshop

Een vergadering of een vrijgezellenfeestje? Bij Kokirina wordt er gezorgd dat iedereen zijn of haar steentje naar eigen vermogen kan bijdragen bij het klaarmaken van het door jou gekozen menu.

Ford Lapin

Op de plaats van een oud fort staat nu de nieuwste Brugse stadsbrouwerij, Fort Lapin. Vraag een rondleiding door de brouwerij zelf en proef er van Fort Lapin 6, 8 en 10.

Brugge by night

De historische binnenstad van Brugge is na valavond nog mooier en mysterieuzer dan overdag. Beleef een mooie avondwandeling volledig naar jouw smaak. Een gids leidt je de weg.

Schermen

In de prachtige Ridderzaal van de historische Kruispoort word je even terug gekatapulteerd naar een andere tijd. Leer er de basisbeginselen van de nobele sport van het schermen.

Brugse biermuseum

De verschillende ingrediƫnten die nodig zijn voor het brouwen van bier prikkelen er je zintuigen. Je leert er alles over de vele biersoorten, de geheimen van trappisten- en abdijbieren, food pairing en zoveel meer.

60'Tour

Laat je samen met je team, familie of vrienden opsluiten in een van de escaperooms en probeer via hints en acties samen de puzzels en geheimen van de kamer op te lossen. Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen.

Fietstochten Brugse ommeland

Ontdek Brugge en het groene Brugse Ommeland met de fiets. Huur fietsen in het centrum van de stad en vertrek van daaruit om de wijde omgeving te verkennen.

Geoteam

Wil je Brugge op een originelere en speelsere manier ontdekken? Dan is een stadsspel zeker iets voor jou. Plezier verzekerd!